Caveman style iberico secreto
Ribeye steak, met zijn rijke marmering en sappige textuur, is een favoriet onder vleesliefhebbers wereldwijd. Ontdek de geheimen achter dit mooie stuk vlees. Ga voor een klassieke bereiding, zoals grillen of serveer een smaakvolle zomerse salade met ribeye die gegarandeerd indruk maakt. Ontdek nieuwe manieren om dit luxe vlees te serveren en verras je gasten met mooie bereidingen!
Met verschillende vleessoorten en bereidingswijzen voor vlees op de barbecue kun je blijven variëren. Laat je inspireren door een van de vele barbecue recepten of technieken voor mooie stukken vlees van de barbecue zoals ribeye, picanha of côte à l'os.
Met verschillende vissoorten en bereidingswijzen voor vis op de barbecue kun je blijven variëren. Laat je inspireren door een van de vele barbecue recepten of technieken voor vis op de bbq zoals BBQ-oesters of in bananenblad gegaarde doradefilet.
Wie echt trendy wil zijn, gaat voor het grillen met groenten. Van gegrilde bloemkool tot cavemanstyle ashbaked pumpkins: de variaties zijn eindeloos met de vegi barbecuerecepten van Sligro.
Op zoek naar een speciaal vegetarisch gerecht deze zomer? Met een van deze gerechten zit je altijd goed.
Een rub is een kruiding die je in je vlees masseert. Rubs bieden de mogelijkheid om eindeloos te variëren met verschillende smaken.