Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor en bak net voor het serveren de pinsa af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak alle groenten schoon en schil waar nodig. Haal de blaadjes witlof los van elkaar. Schaaf de koolrabi, purple-meatradijs en chioggiabiet in dunne plakken, steek rond uit en marineer apart van elkaar met citroensap, -rasp en olijfolie. Kruid met zout en peper.
Schaaf dunne linten van de winterpeenmix en marineer met limoensap, -rasp, olijfolie, fleur de sel en peper.
Snijd de paarse radijsjes en de minimeiraapjes doormidden en rooster deze kort in een antiaanbakpan in een druppeltje olijfolie. Kruid met fleur de sel en versgemalen peper.
Snijd roosjes van de paarse bloemkool.
Schil de witte asperges, blancheer kort en marineer lichtjes met olijfolie en citroensap.
Snijd de groene asperges in de lengte doormidden in marineer licht met olijfolie en limoensap.
Smeer een lekker laagje van de hummus op een plank en verdeel er harmonieus de gemarineerde en de rauwe groente op.
Lepel er de granaatappelpitjes overheen. Kruid met versgemalen peper en rasp er nog wat citroenschil overheen.
Serveer met de versgebakken pinsa.
Tip:
Eventueel kun je nog extra ‘whipped feta’ toevoegen aan deze veggieplatter om het nog rijker te maken. Vanzelfsprekend is het recept dan niet plantaardig.