Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 185 °C met de grillstand aan.
Rub de picanha rijkelijk in met de rub
Verwarm een bakpan en bak de picanha op de vetkant stevig aan. Draai het vlees om en laat de andere kant nog kort bakken. Neem het vlees uit de pan en laat even rusten. Het vlees mag dus nog zeer rood zijn vanbinnen.
Snijd de kerstomaatjes doormidden en snipper de rode ui ragfijn. Pluk de blaadjes koriander en houd apart. Snijd de steeltjes heel fijn.
Verdeel de nachochips over een vuurvaste schaal.
Snijd de picanha in dunne tranches. Snijd eventueel in nog kleinere stukjes en verdeel over de chips.
Verdeel er de kerstomaatjes, de koriandersteeltjes en de rode ui overheen.
Lepel er rijkelijk de kaassaus overheen en plaats in de voorverwarmde oven.
Laat ongeveer 5-8 minuten gratineren. Let op dat de chips niet verbranden.
Neem uit de oven en lepel er de losgeroerde zure room overheen. Garneer ten slotte met de korianderblaadjes.