Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de barbecue voor om direct te kunnen grillen bij een temperatuur van ongeveer 150 °C.
Snijd de garnalen in de lengte doormidden en doe ze samen met enkele druppels gerookte olie en de cajunmelange in een kom. Laat ongeveer 15 minuten marineren.
Snipper de zoete ui grof. Maak de ananas en de mango schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snijd met een mes langs de maiskolf, zodat de korrels loskomen.
Snijd de steeltjes van de koriander ragfijn en de blaadjes iets grover.
Smoor in een beetje olijfolie de zoete ui tot deze glazig is. Voeg de maiskorrels en een lepel cajunmelange toe, smoor even mee en voeg dan de ananas en de mango toe.
Neem van het vuur, voeg een flinke scheut olijfolie, het limoensap en -rasp en de steeltjes koriander toe en kruid de salsa met versgemalen peper, zout en gerookte olijfolie.
Rooster de garnalen direct boven de kooltjes tot ze flink beginnen te kleuren en nét gaar zijn. Neem van de grill.
Bak de maistortilla’s kort aan beide kanten op de barbecue.
Verdeel de garnalen over de warme maistortilla’s en lepel er wat lauwwarme salsa overheen.
Bestrooi met de koriander en serveer er de rest van de salsa apart bij.