Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rub de côte à l’os stevig met de theerub en laat even intrekken.
Maak de peultjes en de sugarsnaps schoon. Snijd de peultjes in ragfijne julienne en schep in een kom.
Blancheer de sugarsnaps 3 minuten, spoel direct koud en laat goed uitlekken. Voeg toe aan de peultjes.
Was de paksoi en snijd de bladeren grof, voeg toe aan de peultjes.
Schaaf linten van de komkommer met behulp van een mandoline en voeg eveneens toe aan de peultjes.
Snijd de helft van de rode peper in ringetjes en voeg toe aan de groenten.
Snijd de rest van de peper ragfijn. Pluk de muntblaadjes, snijd 1/3 ragfijn en voeg de rest van de blaadjes toe aan de groenten.
Meng de fijngesneden peper met de muntblaadjes en voeg de sesamolie, een scheutje zonnebloemolie, de vissaus en het sap en de rasp van de limoenen toe. Hak de helft van de cashewnoten zeer fijn en voeg toe. Breng de dressing eventueel op smaak met zout en peper.
Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een bakpan en bak de côte à l’os aan beide kanten stevig aan. Zet het vuur lager en laat (afhankelijk van de dikte) doorgaren tot de gewenste cuisson.
Laat het vlees nog even rusten en snijd vervolgens in dunne tranches.
Maak de groenten aan met een deel van de dressing en dresseer op een grote schaal. Verdeel er het getrancheerde vlees overheen en lepel er nog wat extra dressing over.
Bestrooi met de rest van de cashewnoten en garneer eventueel met muntblaadjes.