Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg de zalmfilet op een schaal en besprenkel met een flinke scheut olijfolie. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en breng verder op smaak met zout en peper.
Plaats in de voorverwarmde oven en laat ongeveer 10 minuten garen. De zalm mag nog roze zijn vanbinnen.
Maak de rode uien schoon en snijd in dunne ringen. Verwarm een scheutje olie in een bakpan en smoor er de uienringen in tot ze glazig zijn. Blus af met de aceto balsamico en laat inkoken tot het vocht vrijwel geheel verdampt is.
Smelt de roomboter in een steelpan en voeg de bloem toe. Laat al roerende garen tot de roux loskomt van de bodem. Blus af met de melk en blijf continu roeren met een garde tot er geen klontjes meer zijn. Voeg er de geraspte kaas aan toe en breng de saus op smaak met zout en peper.
Snijd de courgette in niet te dunne plakken en grill kort aan beide kanten in een grillpan. Kruid met zout en peper.
Snijd 8 dikke sneden van het brood en smeer zeer rijkelijk in met de kaassaus. Verdeel de courgette over 4 sneden brood.
Pluk de gegaarde zalm in grove stukken en verdeel over de zalm. Top met de rode ui en leg de andere snee brood er met de sauskant naar beneden op. Druk goed aan.
Verwarm een flinke scheut olijfolie in een ruime bakpan en bak de tosti’s aan beide kanten goudbruin en krokant.