Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Was de puntpaprika's en snijd ze doormidden. Verwijder de zaadlijsten.
In een kleine kom meng je de olijfolie, fijngehakte rozemarijn, knoflook, zout en peper. Roer goed door zodat alle smaken goed vermengd zijn.
Bestrijk de puntpaprika's royaal met de rozemarijnolie. Zorg ervoor dat alle stukken paprika goed bedekt zijn.
Leg de puntpaprika's op de barbecue, met de gesneden kant naar beneden. Sluit het deksel van de barbecue.
Grill de paprika's ongeveer 8-10 minuten, of totdat ze zacht zijn en mooie grillstrepen hebben gekregen. Draai ze halverwege de grilltijd voor gelijkmatige garing.
Haal de gegrilde puntpaprika's van de barbecue en serveer ze warm.
Tip:
Je kunt deze gegrilde puntpaprika's als bijgerecht serveren bij een zomerse barbecue of als onderdeel van een gegrilde groenteschotel.