Panzanella funghi
Lauwwarme salade van gebakken notenbrood met truffel, gebakken paddenstoelen, geroosterde radicchio en burrata.Lees meerStoofpot van hert
Stamppot van zoete aardappel, paarse peen en rode ui met een klassieke stoof van hertenvleesLees meerCarpaccio van gemarineerde zalm
Dungesneden graved lachs met hüttenkäse, gefrituurde kappertjes en ingelegde rode uiLees meerKrachtige soep van gamba's met Noordse garnalen en aardappelblinis
Bisque van garnalen met crème fraîche, noordse garnalen en zeegroenteLees meerCarpaccio van Aziatisch gemarineerde bavette
Met mandarijn, soja en sesam gemarineerde bavette. Geserveerd met gefrituurde sjalotjes en wasabinootjesLees meerBeenham gelakt en geflambeerd met appelstroop en brandy
Zachtgegaarde beenham met appeltjes en cranberry’sLees meerGeroosterde knolselderij in geitenboter
Geroosterde knolselderij met lavasolie hazelnoot en pecorinokaasLees meerCoquelet met aardpeer
Coquelet met gepofte aardpeer, kruidige crème fraîche en coleslaw met yoghurtdressingLees meerPanna cotta met witte chocolade en amandel
Panna cotta van amandelmelk met gekaramelliseerde witte chocolade. Geserveerd met gepocheerde kaki en amandelkoek.Lees meerShortribs met een lak van herfstbier
Sous-vide gegaarde shortribs met een stroop van herfstbier, gepofte flespompoen en gebakken paddenstoelen.Lees meerGorgonzola ravioli van marsepein met bleekselderij en aceto balsamico
Ravioli van marsepein en gorgonzola dolce met een salade van bleekselderij en appel, geserveerd met druiven en stroop van aceto balsamico.Lees meer