Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de barbecue voor met een directe en een indirecte zone.
Kruid de doradefilets aan beide kanten met de cajunkruiden en een snufje fleur de sel. Leg op een schaal, besprenkel lichtjes met olijfolie en laat in de koelkast even intrekken.
Snijd met een scherp mes de maïskorrels van de kolf. Snipper de zoete ui en snijd de peper in ringetjes.
Verwarm een vuurvaste schaal op de barbecue boven de directe zone. Fruit de zoete ui aan in een scheut olijfolie. Voeg de maiskorrels, de peper en de ananas toe en laat even lekker roosteren.
Breng de salsa op smaak met sap en rasp van limoen, een extra scheutje olijfolie, peper en fleur de sel. Pluk de munt en koriander grof en voeg toe aan de salsa. Laat zachtjes smoren op de indirecte zone.
Snijd de andere limoen doormidden, druk de gesneden kant in een beetje cajunkruiden en rooster op de gesneden kant op de directe zone van de barbecue.
Leg de doradefilets met de velkant naar beneden op de directe zone en laat enkele minuten roosteren. Draai om en gril nog 2 minuten.
Dresseer de doradefilets op een schaal en knijp er het sap van de gegrilde limoen overheen.