Quinoa roggesalade met gegrilde mango en bimi

Kant-en-klare salade met gegrilde groente van de barbecue
Gang
Lunchgerecht

Bereidingswijze

  1. Bereid de barbecue voor om direct te grillen op ongeveer 170 °C.
  2. Snijd een stukje van de onderkant van de bimi en snijd grotere bimi in de lengte doormidden.
  3. Schil de mango en snijd het vruchtvlees langs de schil af. Snijd in repen.
  4. Besprenkel de mango en de bimi met een beetje olijfolie, peper en zout.
  5. Rooster de bimi op de barbecue tot deze licht begint te kleuren en beetgaar is. Voeg de plakken mango toe en grill deze kort aan beide kanten.
  6. Schep de salade op een schaal en verdeel er de bimi en de mango overheen. Besprenkel lichtjes met olijfolie.

Ingrediënten

  • 500 g Quinoa roggesalade
  • 1 mango
  • 400 g bimi
  • Scheutje olijfolie
  • Versgemalen peper
  • Zout

Publicatie datum: 18 september 2023