Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de barbecue voor en plaats er een hitteschild in, zodat je indirect kunt roosteren. Breng de temperatuur naar 150-180˚C.
Marineer de dorades met O’life marinade Thai.
Week de cederhouten plankjes ongeveer 10 minuten in water, voordat je ze gaat gebruiken. Ze gaan dan als het ware stomen tijdens de bereiding en geven zo nog meer smaak af.
Leg 2 x 2 bananenbladeren half over elkaar en smeer het midden lichtjes in met de gele curry.
Leg er de gemarineerde dorade op, smeer nog lichtjes in met een beetje curry en vouw de bladeren helemaal om de vis heen. Smeer het randje een beetje vast met de curry.
Leg de pakketjes elk op een eigen cederhouten plankje en leg op het rooster van de barbecue.
Sluit het deksel en laat in ongeveer 30 minuten gaar worden.
Draai tussendoor eenmaal om.
Neem de pakketjes uit de barbecue, verwijder het hitteschild en laat ze op het hout nog kort aan beide kanten roosteren boven de vlammen. Het is helemaal niet erg als de bananenbladeren of de plankjes enigszins aanbraden.
Open de pakketjes aan tafel en serveer de filets met enkele limoenpartjes.