Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de flespompoen in de lengte doormidden en lepel er de zaadlijsten uit.
Snijd de boter in dunne plakjes en beleg er de gesneden kanten van de pompoen mee. Lepel er de honing overheen en kruid rijkelijk met zout en peper.
Druk de helften tegen elkaar en pak goed in met aluminiumfolie.
Leg de pompoen op het rooster of tegen de kooltjes aan en laat ongeveer 35 minuten garen. Draai tussendoor een aantal keren om, zodat het gelijkmatig gaart. Controleer met een mesje of de pompoen goed gaar is.
Pak de pompoen uit. Snijd beide helften in de lengte doormidden en lepel er de vrijgekomen boter overheen.
Rooster de pompoen nog enkele minuten aan beide kanten op het rooster.
Hak ondertussen de walnoten grof.
Dresseer op een schaal en bestrooi met de walnoten.