Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Ontdooi de Maison Niels de Veye Savarin chocolade-mango gedurende minimaal vier uur in de koelkast.
Verwarm de slagroom in een steelpan op laag vuur. Breng het niet aan de kook, maar zorg ervoor dat het warm is. Voeg de melkchocolade toe aan de warme slagroom. Roer constant met een garde tot de chocolade volledig gesmolten en gemengd is met de slagroom. Voeg de boter toe aan de saus en blijf roeren tot de boter volledig gesmolten en opgenomen is.
Meng de crispy mango met de Addwise eetbare bloemen in een bak en rol hier de bol citroen-limoen sorbetijs door.
Leg de Savarin chocolade-mango op een bord.
Leg de bol citroen-limoen sorbetijs erop samen met de crispy mango en bloemen. Garneer verder met kleine blaadjes munt.