Frisse Savarin chocolade-mango

Savarin chocolade mango met melkchocolade saus, limoensorbet, crispy mango en verse munt

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
5 minuten 10 minuten
Wachttijd
6 uur

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de Maison Niels de Veye Savarin chocolade-mango gedurende minimaal vier uur in de koelkast.
  2. Verwarm de slagroom in een steelpan op laag vuur. Breng het niet aan de kook, maar zorg ervoor dat het warm is. Voeg de melkchocolade toe aan de warme slagroom. Roer constant met een garde tot de chocolade volledig gesmolten en gemengd is met de slagroom. Voeg de boter toe aan de saus en blijf roeren tot de boter volledig gesmolten en opgenomen is.
  3. Meng de crispy mango met de Addwise eetbare bloemen in een bak en rol hier de bol citroen-limoen sorbetijs door.
  4. Leg de Savarin chocolade-mango op een bord.
  5. Leg de bol citroen-limoen sorbetijs erop samen met de crispy mango en bloemen. Garneer verder met kleine blaadjes munt.
  6. Serveer met warme melkchocoladesaus.
×

Ingrediënten

  • 4 stuks Maison Niels de Veye Savarin chocolade-mango
  • 100 gram melkchocolade druppels (Maison Niels de Veye)
  • 120 ml slagroom
  • 1 eetlepel roomboter
  • 50 gram Sosa Crispy mango
  • 1 eetlepel Addwise Eetbare bloemen ocean sky
  • 4 bollen citroen-limoensorbetijs (Sanissimo Premium)
  • Blaadjes munt

Publicatie datum: 19 september 2024

Gerelateerde recepten