Zoete Pinsa

Zoete Pinsa met mascarpone, rood fruit en coulis framboos

Gang
Lunchgerecht Nagerecht
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
10 minuten
Oventijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Bak de pinsa 5 minuten in een voorverwarmde oven van 220°C.
  2. Haal de gebakken Pinsa-bodem uit de oven en laat hem volledig afkoelen.
  3. Bestrijk de onderzijde van de Pinsa-bodem gelijkmatig met mascarpone.
  4. Verdeel het gemengde rood fruit over de mascarpone, zodat het gelijkmatig is verspreid.
  5. Druppel de coulis van frambozen over het fruit.
  6. Garneer de Pinsa met verse muntblaadjes of eetbare bloemen (optioneel) voor een extra verfrissende smaak en decoratie.
  7. Snijd de Pinsa in stukken en serveer hem koud.
×

TipDeze koude traktatie is perfect voor warme zomerdagen of als licht dessert na een maaltijd.

Ingrediënten

  • 1 kant-en-klare Mr. Pinsa Classica Pinsa-bodem
  • 200 gram mascarpone
  • 150 gram gemengd rood fruit (bramen, frambozen, blauwe bessen)
  • 4 eetlepels coulis van frambozen
  • Eetbare bloemen of verse muntblaadjes ter garnering

Publicatie datum: 01 juni 2024

Gerelateerde recepten