Zoete Pinsa met mascarpone, rood fruit en coulis framboos
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het Cookiebeleid voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
TipDeze koude traktatie is perfect voor warme zomerdagen of als licht dessert na een maaltijd.
Publicatie datum: 01 juni 2024
Panna cotta met witte chocolade en amandel
Panna cotta van amandelmelk met gekaramelliseerde witte chocolade. Geserveerd met gepocheerde kaki en amandelkoek.
Millefeuille met parmaham en truffelmayonaise
Millefeuille van Pergamena Nera met parmaham en truffelmayonaise
Millefeuille met zalm en roomkaas
Millefeuille van Pergamena rode ui met gerookte zalm, avocado en roomkaas.
Frisse Savarin chocolade-mango
Savarin chocolade mango met melkchocolade saus, limoensorbet, crispy mango en verse munt
Exotische Savarin chocolade-mango
Savarin chocolade-mango met galets van chocolade en roze peper en coulis van exotisch fruit
Deftige Dame blanche
Chocoladesaus, geslagen slagroom, vanille-ijs, gezouten-karamelcrunch en Atsina Cress
Hartige Pinsa
Hartige Pinsa met Tomatensaus, Bresc ratatouille, mozzarella, basilicum pesto, rucola en basilicum
Pita met lemon pepper kip
Pita gevuld met sappige Lemon Pepper kipreepjes, frisse ijsbergsla en pittige chipotle mayonaise.
Pita met makreelflakes
Een pita gevuld met smaakvolle makreelflakes, knapperige ijsbergsla en rijke paprika-olijventapenade.
Heerlijke hartige vega croissant
Croissant met een topping van hummus, fetakaas en tahini
Voorjaarsstol met vulling van pistache
Tulband gevuld met pistachecrème, gedroogde cranberry’s en pistachenoten
Hartig notenbrood
Notenbrood met Reypenaer kaas, gemarineerd mosterdzaad, tuinkers, Amsterdamse ui en mosterd
Dillemousse met komkommer en gerookte zalm
Debic mascarpone opgeslagen met dille en citroenzeste, afgemaakt met komkommer en zalmsnippers.
Kaneelmousse met speculaas en espresso
Debic mascarpone opgeslagen met kaneel- en poedersuiker, afgemaakt met gebroken speculaaskoek en Jorda espresso crunch
Brioche met makreelflakes
Brioche met makreelflakes, haringkaviaar, forelkuit, zure room en bieslook
Hartige oliebolletjes met garnalen
Oliebollen op basis van soezenbeslag met een vulling van garnalen en Aziatische smaken.
Mini eggs benedict
Briochebrood met gepocheerd kwarteleitje, zure room en tobikokaviaar.
Moelleux van chocolade met zwarte knoflook
Moelleux van chocolade met mascarpone, zwarte knoflook en kroepoek van inktvisinkt
Moelleux van chocolade met appel en vanille
Moelleux van chocolade met vanillesaus, vanille-ijs en gebakken appel met kaneel