Hartige Pinsa

Hartige Pinsa met Tomatensaus, Bresc ratatouille, mozzarella, basilicum pesto, rucola en basilicum

Gang
Brunchgerecht Hoofdgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
10 minuten
Oventijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C
  2. Leg de Pinsa-bodem op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  3. Verdeel de tomatensaus gelijkmatig over de Pinsa-bodem.
  4. Schep de Bresc ratatouille over de tomatensaus en verdeel het gelijkmatig.
  5. Leg de plakjes mozzarella op de ratatouille.
  6. Besprenkel de basilicum pesto gelijkmatig over de Pinsa.
  7. Breng de Pinsa op smaak met zout en peper.
  8. Plaats de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak de Pinsa 5 tot 6 minuten of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
  9. Haal de Pinsa uit de oven en laat deze een paar minuten afkoelen.
  10. Garneer de Pinsa met een handvol verse rucola en een paar basilicumblaadjes.
  11. Snijd de Pinsa in stukken en serveer het warm.
×

TipVoeg extra ingrediënten toe naar smaak zoals dunne plakjes rode ui, zwarte olijven, gegrilde paprika of champignons. Deze ingrediënten geven extra smaak en textuur.

Ingrediënten

  • 1 Mr. Pinsa Classica Pinsa-bodem
  • 4 eetlepels tomatensaus
  • 125 gram Bresc ratatouille
  • 125 gram mozzarella, in plakjes gesneden
  • 4 eetlepels basilicum pesto
  • Een handvol verse rucola
  • Een paar basilicumblaadjes voor garnering
  • Zout en peper naar smaak

Publicatie datum: 01 juni 2024

Gerelateerde recepten