Pita met makreelflakes

Een pita gevuld met smaakvolle makreelflakes, knapperige ijsbergsla en rijke paprika-olijventapenade.

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de pita broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de pita broodjes open en vul ze met de makreelflakes.
  3. Voeg de fijngesneden ijsbergsla toe bovenop de makreel.
  4. Voeg de paprika-olijventapenade toe.
  5. Snijd de gevulde pitabroodjes diagonaal.
  6. Serveer direct.
×

Opmaaktip  Serveer op een houten plank voor een rustieke uitstraling.

Ingrediënten

  • 4 Pita Nina Bakerij broodjes
  • 200 gram SmitVis makreelflakes
  • 100 gram ijsbergsla, fijngesneden
  • 8 eetlepels paprika-olijventapenade (kant en klaar)

Bijpassende dranksuggestie

Frisse witte wijn of mineraalwater met citroen.

Publicatie datum: 01 maart 2024