Exotische Savarin chocolade-mango

Savarin chocolade-mango met galets van chocolade en roze peper en coulis van exotisch fruit

Aantal Personen
4
Bereidingstijd
5 minuten 15 minuten
Wachttijd
6 uur

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de Maison Niels de Veye Savarin chocolade-mango gedurende minimaal vier uur in de koelkast.
  2. Smelt de chocolade au bain-marie. Maal de roze peperkorrels grof met behulp van een vijzel en roer ze door de gesmolten chocolade.
  3. Strijk de chocolade uit op een bakplaat bedekt met bakpapier. Bestrooi de spicy chocolade met eetbare bloemen van Addwise. Laat de minstens een uur afkoelen in de koelkast. Breek ik stukken tot ‘galets’
  4. Leg de Savarin chocolade-mango op een bord.
  5. Dresseer het geheel met de Fruit puree exotic.
  6. Garneer met stukjes pittige chocolade galets en eetbare bloemen.
×

Ingrediënten

  • 4 stuks Maison Niels de Veye Savarin chocolade-mango
  • 200 gram chocoladedruppels (Maison Niels de Veye
  • 1 theelepel roze peperkorrels
  • 1 theelepel Addwise Eetbare bloemen ocean sky
  • 100 ml Boiron Fruit puree exotic
  • Eetbare bloemen zoals goudsbloemen of Afrikaantjes

Publicatie datum: 19 september 2024

Gerelateerde recepten