Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Ontdooi de Maison Niels de Veye Savarin chocolade-mango gedurende minimaal vier uur in de koelkast.
Smelt de chocolade au bain-marie. Maal de roze peperkorrels grof met behulp van een vijzel en roer ze door de gesmolten chocolade.
Strijk de chocolade uit op een bakplaat bedekt met bakpapier. Bestrooi de spicy chocolade met eetbare bloemen van Addwise. Laat de minstens een uur afkoelen in de koelkast. Breek ik stukken tot ‘galets’
Leg de Savarin chocolade-mango op een bord.
Dresseer het geheel met de Fruit puree exotic.
Garneer met stukjes pittige chocolade galets en eetbare bloemen.