Millefeuille met zalm en roomkaas

Millefeuille van Pergamena Nera met parmaham en truffelmayonaise  

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Spuit een klein beetje roomkaas op het bord en leg hier een stuk Pergamena Alla cipolla op van ongeveer 10 x 10 cm.
  2. Leg hier een plakje gerookte zalm en plakjes avocado op en top af met roomkaas. Leg hier weer een stuk Pergamena Alla cipolla bovenop van ongeveer 10 x 10 cm.
  3. Herhaal stap 2 om een tweede laag te maken.
  4. Top de bovenste laag af met gerookte zalm, avocado, tuinkers en rode sla en druppel olijfolie over de Millefeuille.
  5. Serveer direct.
×

Ingrediënten

  • 4 vellen Pergamena Alla cipolla
  • 100 g gerookte zalm
  • 1 avocado in plakken gesneden
  • Lebo verse roomkaas
  • Extra vierge olijfolie
  • Tuinkers
  • 4 blaadjes rode sla

Publicatie datum: 28 oktober 2024