Millefeuille met parmaham en truffelmayonaise

Millefeuille van Pergamena Nera met parmaham en truffelmayonaise

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Spuit een klein beetje truffelmayonaise op het bord en leg hier een stuk Pergamena Nera op van ongeveer 10 x 10 cm.
  2. Leg hier plakjes Parmaham, truffelmayonaise en kropsla op, en leg hier weer een stuk Pergamena Nera bovenop van ongeveer 10 x 10 cm.
  3. Herhaal stap 2 om een tweede laag te maken.
  4. Top de bovenste laag af met Parmaham, tuinkers, en druppel olijfolie over de Millefeuille.
  5. Serveer direct.
×

Ingrediënten

  • 4 vellen Pergamena Nera
  • 100 g Parmaham, dun gesneden
  • 1 kleine kropsla, gewassen en drooggedept
  • O’Life truffelmayonaise
  • Extra vierge olijfolie
  • Tuinkers

Publicatie datum: 28 oktober 2024