Choco en kersen

Pure chocolade mousse met amarenen kersen

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Neem een mooi glas, het liefst een glas met een voet.
  2. Snijd de cake in kleine blokjes, en verdeel deze over de bodem voor de eerste laag.
  3. Neem de kersen jam en maak daar de 2e laag van.
  4. De volgende laag wordt van de pure chocolade mousse.
  5. Klop de slagroom zonder suiker tot de gewenste dikte.
  6. Spuit met een spuitzak een mooie laag room over de chocolade mousse.
  7. Schep er een leper amarenen kersen boven op en top af met geschaafde pure chocolade.
×

Ingrediënten

  • 200 gram Pure chocolademousse
  • 100 gram Hotelcake
  • 80 gram Kersenjam
  • 10 gram Pure chocolade
  • 200 ml Slagroom
  • 4 eetlepels Amarenen kersen

Publicatie datum: 05 december 2024