Choco en citrus

Chocolade mousse met lemoncurd en sinaasappel  

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Neem vier mooie glazen, bij voorkeur met een voet, om de laagjes mooi te presenteren.
  2. Verdeel ongeveer 50 gram witte chocolademousse over de bodem van elk glas.
  3. Voeg ongeveer 20 gram lemon curd toe bovenop de chocolademousse in elk glas.
  4. Ontvlies de sinaasappel en verwijder eventuele witte velletjes, en verdeel een paar partjes over de lemon curd.
  5. Verkruimel de meringues en strooi een flinke eetlepel kruimels over de sinaasappelpartjes.
  6. Voeg als garnering wat atsina cress toe bovenop de meringue.
  7. (optioneel) Als finishing touch kun je wat sinaasappelrasp toevoegen.
×

Ingrediënten

  • 200 gram Witte chocolademousse
  • 80 gram Lemoncurd
  • 2 stuks Sinaasappel
  • 30 gram Meringue framboos
  • Atsina cress

Publicatie datum: 05 december 2024