Pita met lemon pepper kip

Pita gevuld met sappige Lemon Pepper kipreepjes, frisse ijsbergsla en pittige chipotle mayonaise.

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de pita broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de pita broodjes open en vul ze met de Lemon Pepper kipreepjes.
  3. Voeg de fijngesneden ijsbergsla toe bovenop de kip.
  4. Snijd de gevulde pitabroodjes diagonaal.
  5. Serveer de chipotle mayonaise apart.
×

Opmaaktip  Serveer op een houten plank voor een rustieke uitstraling.

Ingrediënten

  • 4 Pita Nina Bakerij broodjes
  • 200 gram Lemon Pepper kipreepjes (Hunt)
  • 100 gram ijsbergsla, fijngesneden
  • 8 eetlepels chipotle mayonaise (La Morena)

Bijpassende dranksuggestie

Een frisse citroenlimonade of ijsthee.

Publicatie datum: 01 maart 2024