Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor en bak de croissants af volgens de instructies op de verpakking.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees langs de pit af. Snijd in kleine blokjes.
Schil de ananas, snijd er de harde kern uit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Snijd de rode peper ragfijn. Meng de ananas en de mango en voeg naar smaak (zo pittig als je het wilt hebben) rode peper toe. Breng verder op smaak met sap en rasp van limoen.
Snijd de croissants aan de bovenkant open en vul met de fruitsalade.
Leg er 2 bolletjes sorbet op en garneer eventueel met topjes verse munt of bloemblaadjes van eetbare bloemen.
Ingrediënten
4 croissants
¼ mango
⅛ ananas
sap en rasp van ½ limoen
¼ rode peper
8 kleine bolletjes mangosorbet
optioneel: topjes verse munt of eetbare bloemetjes