Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de boter op kamertemperatuur komen zodat deze goed zacht is.
Klop de boter met behulp van een handmixer of in de planeetmenger luchtig en wit. Reken hiervoor ongeveer 10 minuten.
Snijd ondertussen de champignons in kleine stukjes.
Verwarm een beetje van de boter in een bakpan en bak er de champignons mooi bruin in. Kruid met zout en peper en voeg er de peterselie aan toe. Laat iets afkoelen.
Voeg de champignons en de truffeltapenade toe aan de luchtige boter en klop nog even door. Kruid eventueel met zout en peper.
Schep de boter op bakpapier en rol op tot een strakke rol.