Vegetarische aperitiefplank met dips

Heerlijk eenpersoonsplankje met vegetarische dips.

Aantal Personen
1
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Schep de muhammara in een schaaltje. Meng de hummus met de bieslook en kervel en schep dit in een schaaltje.
  2. Pureer de olijven, kappertjes, knoflook en tijm met een staafmixer niet al te fijn en schep ook in een schaaltje.
  3. Serveer de schaaltjes op een mooie plank met de verschillende soorten pane pergameno, scrocchi-crackers en roodlof ernaast.

Ingrediënten

  • 1 bakje muhammara
  • 1 bakje hummus
  • 1 el bieslook, fijngesneden
  • 1 el kervel, fijngesneden
  • 150 gemengde olijven zonder pit
  • 1 tl kappertjes
  • 1 teentje verse knoflook
  • 4 takjes tijm, blaadjes gerist
  • Zwarte pane pergameno, naar eigen inzicht
  • Pane pergameno met rozemarijn, naar eigen inzicht
  • Scrocchi, naar eigen inzicht
  • Roodlof of radicchio, naar eigen inzicht

Publicatie datum: 28 augustus 2024

Gerelateerde recepten