Herfstblues

Eenpersoons kaasplank van 3 mooie blauwader kazen. 

Gang
Hapje
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Schenk de port met de wijn in een steelpan en laat hierin de gedroogde vijgen op lage stand wellen tot ze zacht zijn.
  2. Snijd de 3 kaassoorten in eenpersoons porties.
  3. Drapeer de port-wijnvijgen, de stukjes kaas, de dadels en de crackers op een mooie plank. Serveer met de marmelade en het overgebleven port-wijnmengsel er apart bij.

Ingrediënten

  • 1 glas port
  • 1 glas rode wijn
  • 6 gedroogde vijgen
  • Gorgonzola dolce
  • Bastiaanse blauwe kaas
  • Roquefort
  • Verse dadels, naar eigen inzicht
  • Walnoten-vijgencrackers, naar eigen inzicht
  • Bakje bloedsinaasappelmarmelade

Publicatie datum: 28 augustus 2024

Gerelateerde recepten