Pizzaatjes met pulled turkey en paddenstoelen

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de pizzarette voor. 
  2. Maak de rode ui schoon, snijd in zeer dunne ringen en leg 10 minuten op ijswater. Laat vervolgens goed uitlekken. 
  3. Steek met behulp van een koekjessteker cirkels uit het pizzadeeg ter grootte van de schepjes van de pizzarette. 
  4. Kruid de crème fraîche met zout en versgemalen peper en schep in een schaaltje. 
  5. Schep de pulled turkey, de paddenstoelen, de rode ui en de rucola in aparte schaaltjes. Serveer de rondjes pizzadeeg op een bord. 
  6. Laat je gasten zelf hun bodem insmeren met de crème en deze met behulp van de schep goed voorbakken onder in de pizzarette. 
  7. Bak op de bovenste plaat naast elkaar de paddenstoelen en de pulled turkey. 
  8. Top de pizza met de paddenstoelen en de pulled turkey en plaats nog kort terug onder in de pizzarette. 
  9. Top ten slotte met de rucola en de rode ui en besprenkel lichtjes met olijfolie.

Ingrediënten

  • ¼ rol pizzadeeg
  • 125 g crème fraîche
  • 160 g pulled turkey
  • ½ rode ui
  • handje gewassen rucola
  • olijfolie
  • versgemalen peper
  • zout

Publicatie datum: 18 september 2023

Gerelateerde recepten