Meer marge in minder tijd

Slimme keuken

Bijna iedere ondernemer heeft te maken met een structureel personeelstekort en steeds meer druk op de kosten. Daarom ontwikkelde Sligro Slimme Keuken. Met deze culinaire oplossing maak je minimaal 65% marge in 40% minder tijd, en met minder personeel.

Blijf creatief én winstgevend met Slimme Keuken

Speciaal voor chefs en horecaondernemers die met weinig personeel toch gerechten van hoge kwaliteit willen bieden, ontwikkelde Sligro Slimme Keuken. Hiermee profiteer je van:

✔ tijdwinst: minimaal 40% minder uren kwijt aan je mise-en-place
✔ betere marge: minimaal 65% marge per gerecht
✔ constante kwaliteit: door eenvoudig te bereiden gerechten
✔ ruimte voor creativiteit: geef je eigen draai aan de componenten en recepten
✔ minder foodwaste: door slim inkopen en ingrediënten die in je hele menu terugkomen

Wat is Slimme Keuken?

Chefs hebben met Slimme Keuken...

 

✔ minder tijd nodig voor de mise-en-place
✔ ruimte over voor eigen creativiteit en signatuur
✔ minder (ervaren) koks nodig om shifts te draaien
✔ gegarandeerd een hoge kwaliteit
✔ minder waste in de keuken

Ondernemers kunnen met Slimme Keuken...

 

✔ makkelijker de roosters volplannen
✔ de zaak laten draaien met een minder ervaren keukenbrigade
✔ gerechten met gezonde marges serveren
✔ foodwaste minimaliseren
✔ en daarmee kosten besparen