Icecold coco

Latte van kokosmelk, espresso en hazelnootsiroop

Gang
Drank
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Zet de blikjes kokosmelk minimaal een nacht in de koelkast. Open de volgende dag de blikjes en schep er de stevige room af. Roer dit lobbig met behulp van een garde en houd apart
  2. Smeer de randjes van 4 glazen lichtjes in met honing en druk de glazen in de geroosterde kokosrasp, zodat een mooi randje ontstaat.
  3. Doe de rest van de kokosmelk met de siroop en het crushed ice in een shaker en schud stevig.
  4. Verdeel over de glazen en schenk voorzichtig een kopje espresso in ieder glas.
  5. Lepel er de lobbige kokosmelk op en bestrooi met het hazelnootkrokant.

Tip

Geef je latte een extra kick door er een borrelglaasje Baileys of Malibu aan toe te voegen. 

Ingrediënten

  • 2 blikjes romige kokosmelk
  • Honing
  • 2 el geroosterde kokosrasp
  • 4 el Jolie hazelnootsiroop
  • 4 kopjes sterke espresso
  • 8 el crushed ice
  • 1 tl hazelnootkrokant

Publicatie datum: 13 november 2024