Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid een mooi lobbig melkschuim van de haverdrink in de melkopschuimer of met behulp van een stoompijpje.
Lepel de karamelsaus over de rand van het glas, zodat er een laagje aan de binnenkant komt te zitten. Er mogen zeker ook wat druppels aan de buitenkant komen.
Schenk 2 eetlepels karamelsiroop in ieder glas en verdeel er het melkschuim overheen.
Schenk een kopje espresso voorzichtig in het schuim, zodat een mooi laagje ontstaat en het glas tot bovenaan gevuld is.
Verdeel de karamelblokjes over het schuim en rasp er eventueel nog wat chocolade overheen.