Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
In een mengkom, combineer 100 gram geslagen marscapone met 2 theelepels Bresc zwarte knoflookpuree. Meng goed totdat de puree volledig is geïntegreerd in de marscapone en zet dit mengsel opzij.
Voor de oven: Verwarm de Moelleux 16 minuten in een voorverwarmde oven op 180 ℃. Als alternatief, voor de magnetron: Verwarm de Moelleux 40 tot 50 seconden op 750 watt.
Plaats de warme Moelleux in het midden van een dessertbord.
Vorm een quenelle van het marscapone-knoflook mengsel en plaats deze naast de Moelleux op het bord.
Steek de twee stukken Didess zwarte kroepoek van inktvisinkt in de quenelle.
Voeg drie kleine toefjes van de Bresc zwarte knoflookpuree toe rondom de Moelleux.