Moelleux van chocolade met appel en vanille

Moelleux van chocolade met vanillesaus, vanille-ijs en gebakken appel met kaneel

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
20 minuten
Oventijd
16 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 ℃.
  2. Plaats de Moulleux chocolade in een ovenschaal en bak in de oven gedurende 16 minuten, of totdat de moelleux warm en vloeibaar is.
  3. Bak ondertussen de appelschijf in een koekenpan met een beetje boter of olie gedurende 2-3 minuten per kant, of totdat de appel gaar is. Maak op smaak met een beetje kaneel.
  4. Serveer de Moulleux chocolade met de gebakken appel, vanillesaus, ijs en kletskop. Strooi er eventueel wat poedersuiker overheen.
×

Ingrediënten

  • 1 stuk Moulleux chocolade van Traiteur de Paris
  • 1/2 appel, geschild en in plakjes gesneden
  • 1 eetlepel kant-en-klare vanillesaus
  • 1 bol vanille-ijs
  • 1 kletskop
  • Poedersuiker naar smaak

Publicatie datum: 10 oktober 2024