Visborrelschaal met dips

Een mix van garnalen, gerookte zalm, en visrolletjes.

Gang
Hapje
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Meng het bakje mayonaiserouille met 4 eetlepels mayonaise. Meng de overige mayonaise met de ketchup en de whisky.
  2. Frituur de butterfly, torpedo en tempuragarnalen volgens de aanwijzingen op de verpakkingen en leg op een schaal.
  3. Schep intussen de cocktailgarnalen in een schaaltje. Verdeel alle ingrediënten vanaf de zalmsalade tot en met de ansjovisrolletjes over een grotere schaal.
  4. Plaats alle schalen en schaaltjes op een bijpassend dienblad en serveer direct.

Ingrediënten

  • 1 bakje Pacheco pittige mayonaiserouille
  • 8 el mayonaise
  • 3 el ketchup
  • 1 el Bourbon whisky
  • 40 g cocktailgarnalen
  • 100 g zalmsalade
  • 1 el Hollandse garnalen
  • 1 plakje gerookte zalm
  • 25 g warm gerookte zalm
  • 25 g gerookte zeebaars
  • 25 g gerookte paling
  • 1 prikker ansjovisrolletjes
  • 4 butterfly garnalen
  • 4 torpedogarnalen
  • 2 tempuragarnalen

Publicatie datum: 28 augustus 2024

Gerelateerde recepten