Panna cotta American style

Debic Panna cotta ring met walnoten, maple-walnoot roomijs, gebrande banaan en pecannoot

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de Debic Shapes Panna cotta ring een nacht in de koelkast
  2. Snijd de banaan in plakjes en bestrooi deze met suiker. Karamelliseer de gesuikerde banaan met een crème brûlée-brander.
  3. Leg de panna cotta ring op het bord.
  4. Spuit de vloeibare caramel met een spuitzak in royale ringen rondom de panna cotta ring.
  5. Leg drie plakjes gekarameliseerde banaan op de panna cotta ring.
  6. Schep een royale bol roomijs maple-walnoot in het midden van de panna cotta ring.
  7. Dresseer de pecannoten op de panna cotta ring
  8. Schaaf royaal met een rasp de walnoot op het gerecht.
  9. Serveer direct.
×

Tip

Je kunt de pecannoten of walnoten ook vooraf droog roosteren in een pan voor een intensere smaak. 

Opmaaktip

Garneer met eetbare bloemen

Ingrediënten

  • Debic Shapes Panna cotta ring
  • 1 Banaan
  • Suiker
  • Crème brûlée-brander
  • Caramelz Caramel vloeibaar naturel
  • Sanissimo Premium Roomijs maple-walnoot
  • Daendels Ongezouten pecan noten
  • Daendels Walnoten USA

Publicatie datum: 01 augustus 2024