Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel goed koud en laat volledig uitlekken.
Maak beide soorten meloen schoon en snijd in niet te kleine blokjes. Schep op een zeef en vang het vocht op.
Maak de peultjes schoon en snijd in ragfijne reepjes.
Schil de bospeen en snijd in zeer fijne julienne.
Snijd de peper in dunne plakjes.
Pluk de kruiden, houd een beetje achter om de salade te garneren en snijd de rest fijn. Snijd de steeltjes van de koriander heel fijn.
Meng in een kom de sesamolie met sap en rasp van limoen en voeg er de koriandersteeltjes aan toe. Hak de pinda’s fijn en voeg de helft toe aan de dressing. Voeg een beetje van het meloensap toe. Breng eventueel op smaak met een snufje zout en peper.
Meng in een kom de noedels met de peultjes, de bospeen, de fijngesneden kruiden en de pinda’s.
Maak lekker aan met de dressing en serveer op een grote schaal. Verdeel er de meloen overheen en lepel er nog een beetje dressing overheen.