Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de avocado schoon en pureer 2/3 van het vruchtvlees met de zure room. Verfris met een beetje limoensap en kruid met zout en peper.
Snijd de rest van de avocado in plakjes. Maak lichtjes aan met limoensap en -rasp.
Snijd de snackkomkommers in plakjes en maak eveneens lichtjes aan met limoensap en -rasp.
Verwarm de friteuse voor op 180 graden en bak de papadums krokant in de hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi lichtjes met fleur de sel.
Leg er de tonijncarpaccio op en verwijder de folie. Kruid met fleur de sel en peper.
Dresseer de plakjes komkommer, de plakjes avocado en de avocadoroom op de carpaccio. Garneer met de zeewierchips en de affila cress. Bestrooi eventueel met furikake.
TipIn plaats van de tonijncarpaccio kun je ook variëren met zalmcarpaccio