Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd koteletjes van de lamsracks en wrijf aan beide kanten goed in met de helft van de baharatkruiden. Besprenkel lichtjes met olijfolie en fleur de sel.
Verwarm in een brede pan de melk met de bouillon en voeg er de rest van de baharatkruiden aan toe.
Voeg het maisgries toe en blijf onder zeer regelmatig roeren garen. Reken op ongeveer 40 minuten. Neem van het vuur, voeg een lekkere scheut olijfolie toe en kruid met zout en peper. Houd warm onder een deksel.
Blancheer ondertussen de doperwtjes kort en dubbeldop de tuinboontjes. Smoor deze net voor het serveren in een scheutje olijfolie. Snijd de muntblaadjes en de kervel fijn en voeg toe aan de peulvruchten. Kruid met zout en peper.
Verwarm een bakpan tot deze goed heet is en bak de koteletjes stevig aan. Bak ze 2 minuten per kant. Neem uit de pan en laat even rusten.
Dresseer de romige polenta op het bord en verdeel er de gesmoorde groente overheen.
Leg er de lamskoteletjes op en bestrooi eventueel nog met de dukkah.