Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm in een steelpan 4 dl water en voeg er de citroenrasp en de suiker aan toe. Laat even trekken tot de suiker is opgelost, neem van het vuur en voeg de theezakjes toe.
Laat 5 minuten trekken, verwijder het theezakje en koel het vocht geheel terug.
Voeg de Herbly toe aan de thee en verfris het geheel met citroensap.
Schep een mooi bolletje sorbet in een glas en schenk er aan tafel de ijskoude thee bij.
Garneer eventueel met flower sprinkles of eetbare bloemetjes.
TipGarneer het drankje met flower sprinkles of eetbare bloemetjes.
Ingrediënten
2 zakjes bosvruchtenthee
4 bolletjes sorbet zwarte bes
sap en rasp van ½ citroen
2 blikjes Herbly Vata
2 el kristalsuiker
optioneel: flower sprinkles Ocean Sky of eetbare bloem