Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Ook een heerlijke combinatie: bagels met ijs. De bagels worden bestreken met een mengsel van crème fraîche, honing en vanillepasta. Als ijs is er gekozen voor pistache, omdat dat de zoete en hartige smaken zo fi jn bij elkaar brengt.
Bak de bagels af volgens de aanwijzingen op de verpakking (of maak je eigen bagels). Laat de bagels afkoelen.
Klop de crème fraîche door met de honing en vanillepasta. Meng de amandelen erdoor. Snijd de bagels doormidden en bestrijk de onderste helften met deze crème. Schep er kleine bolletjes pistache-ijs op en bedek met de andere helft. Serveer direct..
Tips:
Allerlei andere noten zijn ook zeer geschikt voor door de crème