Veghel Mule

Een knipoog naar de Moscow Mule met huisgemaakt gemberbier, passievrucht en mango
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd enkele mooie plakjes van de mango en houd deze apart om de cocktail te garneren.
  2. Snijd de rest van het vruchtvlees grof en draai dit in de blender glad met de helft van het gemberbier.
  3. Doe enkele ijsblokjes in een moscow-mulebeker en schenk er de wodka overheen.
  4. Voeg het ‘mangosap’ toe en vul het glas verder af met het gemberbier.
  5. Lepel er wat vruchtvlees van de passievrucht overheen en garneer naar eigen inzicht met limoen en mango. 

Ingrediënten

  • 4 borrelmaatjes wodka
  • 60 cl huisgemaakt gemberbier
  • ½ mango
  • 1 limoen
  • 1 passievrucht
  • ijsblokjes

Publicatie datum: 18 september 2023