Sweet Platter

Dessertplank met zoetigheden en fruit

Bereidingswijze

  1. Laat de diepgevroren zoetigheden ontdooien.
  2. Maak het fruit schoon en snijd naar eigen inzicht.
  3. Bouw harmonieus een plank op met het gesneden fruit en de verschillende zoetigheden.
  4. Garneer met de eetbare viooltjes.

Ingrediënten

  • 4 takjes rode besjes
  • ¼ miniwatermeloen
  • 8 eetbare viooltjes
  • ¼ bakje frambozen
  • ¼ bakje aardbeien
  • 1 kiwi
  • 1 pitahaya
  • 8 Maison Niels de Veye cupcakes
  • 8 chocoladeparels
  • 4 Bonbiance chocoladetruffels
  • 8 Bonbiance ganachetruffels
  • 4 romige Bonbiance pralines
  • 4-8 Maison Niels de Veye macarons
  • 4 Maison Niels de Veye petitfours bavarois
  • 8 Alex Meijer cantuccini
  • 4 Maison Niels de Veye amandelfriandises

Publicatie datum: 18 september 2023