Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg een passeerdoek in een bolzeef en leg deze op een kom. Schenk er de yoghurt in en vouw de doek dicht. Plaats in de koelkast en laat minimaal 4 uur uithangen (of beter nog een hele nacht).
Schep de volgende dag de yoghurt uit de doek en breng op smaak met poedersuiker, enkele druppels limoensap en een beetje limoenrasp.
Week de gelatine in ijskoud water.
Verwarm een klein gedeelte van de mangopuree in een steelpan en voeg er 2 stuks steranijs aan toe. Laat ongeveer 10 minuten trekken en verwijder dan de steranijs.
Los de uitgeknepen gelatine op in de warme mangopuree. Neem van het vuur en meng er de rest van de mangopuree doorheen. Plaats in de koelkast tot het begint te hangen en spatel er dan voorzichtig de lobbige room doorheen. Verfris de mousse met limoensap en rasp van limoen.
Schep in halve bolvormpjes en plaats ongeveer 2 uur in de vriezer. Ontvorm de mousse, leg op een plateau en laat ontdooien.
Klop in een kom de melk los met de eieren en de suiker. Leg er de sneetjes Pain Qnip in en draai na 1 minuut om zodat het zich goed volzuigt met de massa.
Verwarm een klontje roomboter in een antiaanbakpan. Laat de sneetjes Pain Qnip uitlekken en bak ze om en om mooi goudbruin in de roomboter.
Dresseer op het bord en lepel er de hangop op. Druk er de mousse van mango als een ‘eidooier’ in.
Rasp er ten slotte nog wat steranijs en limoenschil overheen.