Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Scheid de eieren en klop het eiwit in een kom luchtig. Kruid met zout en peper en voeg er de fijngesneden bieslook aan toe.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en schep 4 mooie hoopjes van het eiwit op de bakplaat. Maak er met de achterkant van een lepel een kuiltje in.
Plaats in de oven en laat ongeveer 8 minuten bakken.
Neem uit de oven en laat voorzichtig de eidooier in het kuiltje glijden. Kruid de eidooier lichtjes met zout en peper en plaats nog 3 minuten terug in de oven.
Verwarm ondertussen een klontje roomboter in een antiaanbakpan en bak er de sneetjes Pain Qnip aan beide kanten goudbruin en krokant in.