Cloud Eggs

Uitsmijter van luchtig eiwit met een lopende eidooier en gebakken briochebrood
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 155°C.
  2. Scheid de eieren en klop het eiwit in een kom luchtig. Kruid met zout en peper en voeg er de fijngesneden bieslook aan toe.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schep 4 mooie hoopjes van het eiwit op de bakplaat. Maak er met de achterkant van een lepel een kuiltje in.
  4. Plaats in de oven en laat ongeveer 8 minuten bakken.
  5. Neem uit de oven en laat voorzichtig de eidooier in het kuiltje glijden. Kruid de eidooier lichtjes met zout en peper en plaats nog 3 minuten terug in de oven.
  6. Verwarm ondertussen een klontje roomboter in een antiaanbakpan en bak er de sneetjes Pain Qnip aan beide kanten goudbruin en krokant in.
  7. Leg op het bord en beleg met de rauwe ham.
  8. Schep er voorzichtig een cloud egg op. 

Ingrediënten

  • 4 Groene Hen eieren
  • 8 sneetjes Pain Qnip
  • 4 plakjes rauwe ham
  • 4 stengels fijngesneden bieslook
  • Klontje Meyerij roomboter
  • versgemalen peper
  • zout

Publicatie datum: 18 september 2023