Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de cider met de rest van de ingrediënten tot net onder het kookpunt. Laat 10 minuten zacht trekken. Proef en voeg naar smaak meer siroop of suiker toe.
Verwijder de kruidnagels, foelie en piment uit de punch en verdeel alles over 4 glazen of koppen.
Tip:
Is het echt koud buiten dan kun je de punch nog hartverwarmender maken met een flinke scheut calvados. Schenk de calvados in de glazen en vervolgens de warme punch erop.