Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de eerste zes ingrediënten in een shaker en vul deze met ijsblokjes.
Shake 10-12 seconden zodat de ingrediënten goed gemixt en gekoeld zijn.
Schenk uit in een mooie tumbler over de ijsblokjes.
Wacht 1 moment tot de schuimlaag een beetje gescheiden is en schenk voorzichtig de rode wijn over de cocktail.
Garneer met een sinaasappelschil.
Tip:
Probeer een (reverse) dry shake! Shake de vloeistof na het shaken met ijs nog eens zonder ijs voor een mooiere stevigere schuimlaag. Open de shaker, schenk de cocktail over in een andere tin, gooi de ijsblokjes uit de shaker en schud de vloeistof nog eens goed op voordat je het in het glas schenkt.