Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Borstel de krieltjes goed schoon met water en leg ze in een ovenschaal op een laagje grof zeezout.
Plaats in de voorverwarmde oven en pof ongeveer 25 minuten. Controleer met een scherp mesje of de krieltjes gaar zijn.
Snijd het kapje van de krieltjes en lepel er met een kleine theelepel het kruim uit. Maak het kruim aan met de crème fraîche, de gesneden bieslook, peper en zout.
Schep terug in de krieltjes en top met de beide soorten tobikokaviaar.
Serveer de krieltjes lauwwarm.
Tip:
Wil je het extra luxe maken, gebruik dan echte kaviaar in plaats van tobiko.