Mini Le Grand Chocolat

Luxe latte macchiato met Grand Marnier en chocolade
Aantal Personen
8

Bereidingswijze

  1. Schuim de melk op met behulp van een melkopschuimer of doe dit met behulp van een garde in de pan.
  2. Verdeel de Grand Marnier over 4 glazen en schenk er de espresso en een scheutje chocoladesiroop overheen.
  3. Vul het glas voorzichtig tot bijna bovenaan met de warme opschuimmelk.
  4. Spuit er voorzichtig een mooie rozet van de slagroom op en top deze met strepen van de chocoladesaus en sinaasappelzestes.
  5. Tip:
  6. Wil je het als een proeverij serveren, dan is dit recept voor 8 mini-koffies i.p.v. 4 reguliere koffies.

Ingrediënten

  • 8 kopjes espresso
  • 25 cl opschuimmelk
  • scheutje Monin chocoladesiroop
  • 4 borrelglaasjes Grand Marnier
  • spuitbus gezoete slagroom
  • Monin l’artiste chocolade
  • 16 sinaasappelzestes

Publicatie datum: 18 september 2023