Mini Hot Buttered Bourbon

Warme cocktail van bourbon en kaneel met een beetje boter
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Doe de boter met de suiker, het kaneelpoeder en de nootmuskaat in een steelpan. Verwarm tot de boter is gesmolten en de suiker is opgelost. Zorg ervoor dat de boter niet verkleurt.
  2. Neem van het vuur en voeg het water, de bourbon en de whisky toe. Mix kort met de staafmixer zodat het schuimig wordt en verdeel over kleine tumblers.
  3. Garneer eventueel met een kaneelstokje en serveer onmiddellijk.
  4. Tip:
  5. Wil je de Hot Buttered Bourbon als proeverij serveren, dan is dit recept geschikt voor 8 kleinere glazen.

Ingrediënten

  • 120 g roomboter
  • mespuntje kaneelpoeder
  • mespuntje versgeraspte nootmuskaat
  • 100 g bruine basterdsuiker
  • 2 dl bourbon
  • 125 ml kokendheet water

Publicatie datum: 18 september 2023