Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de boter met de suiker, het kaneelpoeder en de nootmuskaat in een steelpan. Verwarm tot de boter is gesmolten en de suiker is opgelost. Zorg ervoor dat de boter niet verkleurt.
Neem van het vuur en voeg het water, de bourbon en de whisky toe. Mix kort met de staafmixer zodat het schuimig wordt en verdeel over kleine tumblers.
Garneer eventueel met een kaneelstokje en serveer onmiddellijk.
Tip:
Wil je de Hot Buttered Bourbon als proeverij serveren, dan is dit recept geschikt voor 8 kleinere glazen.