Mini apple-caramel Hot Toddy

Warme cider met whisky en karamel
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Klop de slagroom met 1 el karamelsaus stijf en schep in een spuitzak met een kartelmondje.
  2. Verwarm de cider in een steelpan tot het ongeveer 80°C is. Neem van het vuur en voeg er de karamelsiroop en de whisky aan toe.
  3. Verdeel over mooie glazen en spuit er een mooie rozet van de slagroom op.
  4. Lepel er ten slotte nog wat karamelsaus overheen.
  5. Tip:
  6. Wil je de Hot Toddy als proeverij serveren, dan is dit recept geschikt voor 8 kleinere glazen.

Ingrediënten

  • 4 dl cider
  • 4 borrelglaasjes whisky
  • 4 flinke el Monin karamelsiroop
  • 15 cl slagroom
  • 3 el karamelsaus

Publicatie datum: 18 september 2023