Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng 200 ml melk met de slagroom, zure room en suiker en verwarm in een steelpan. Meng de rest van de melk met de maïzena en schenk het al kloppend bij de room. Breng al roerend aan de kook en laat binden. Zet de warmtebron uit en roer af en toe om velvorming te voorkomen.
Schenk de helft van het oranjebloesemwater erbij, proef en voeg beetje bij beetje de rest toe. Blijf proeven, als het te sterk wordt, voeg dan niet alles toe.
Verdeel de pudding over kommetjes. Je kunt hem lauw serveren of eerst in de koeling zetten. Bestrooi met de hazelnoten, verdeel de sinaasappelschilletjes erover en besprenkel met bloemenhoning. Garneer eventueel met eetbare bloemen.